Minimalistisch in het dagelijks leven

Vibram FiveFingers V-Neop

Je hebt ze vast wel eens gezien: Vibram FiveFingers. Deze minimalistische schoenen met vijf tenen respecteren de natuurlijke functie van de voet en laten je optimaal contact met de ondergrond ervaren, met de nodige bescherming. Vibram FiveFingers heeft schoenen voor tijdens het hardlopen, het fitnessen, het beoefenen van yoga én voor het dagelijks leven. Met de V-Neop lanceert het merk een casual minimalistische schoen die zowel in de stad als rondom het water uitblinkt.

Zoals de naam al doet vermoeden is de V-Neop gemaakt van comfortabel en functioneel neopreen. Dankzij de elastische bovenrand is deze schoen makkelijk aan en uit te trekken. Het zachte microfiber op de bovenkant zorgt voor een heerlijk draagcomfort.

De gripvaste XS Trek buitenzool beschermt de voet optimaal en zorgt voor een optimale overall performance, vooral in flexibele en natte omstandigheden. Perfect voor de verschillende eisen van het leven, brengt de XS Trek je van de trails naar urban speeltuinen, en zelfs naar binnen, dankzij de non-marking features.

Waar ga jij met de V-Neop naartoe?