TCK Sports Group feliciteert Vibram

Vibram Furoshiki wint de Golden Compass Award van 2018

TCK Sports Group feliciteert Vibram met het winnen van de Golden Compass award voor de 'Vibram Furoshiki'! Well done! Tijdens een officiële ceremonie in Castello Sforzesco in Milaan, heeft Vibram uit handen van de voorzitter van de Italian Design Association (ADI) één van de meest gewilde awards in de designwereld ontvangen, de 2018 ADI Golden Compass. Het Italiaanse merk heeft de award ontvangen voor de innovatieve Furoshiki modellen.

Vibram wordt wereldwijd erkend als de leider in hoogwaardige zolen voor outdoor-, recreatieve-, werk- en modeschoenen. Vibram wordt door de beste klimmers en atleten ter wereld vertrouwd en gedragen.

Licht, verfijnd en kleurrijk, de Vibram Furoshiki, ook wel bekend als ‘The Wrapping Sole’, is een innovatief concept van een Vibram zool die doorloopt in de upper om zo elke voet optimaal te ontwikkelen. Dit model garandeert een gepersonaliseerde pasvorm, kwaliteit en comfort. De zool van de Furoshiki is duurzaam en biedt een uitstekende grip.

De Vibram Furoshiki heeft al een aantal internationale onderscheidingen ontvangen, zowel voor het originele als het innovatieve design. Voor meer informatie klik onderaan op de link.

De Furoshiki is ontwikkelt voor dagelijks gebruik en is dus het perfecte model om te dragen in uw vrije tijd. Dit maakt de originele, unieke en award winning Vibram Furoshiki een must-have!