Vibram Fivefingers valt in de prijzen!

V-Trail 2.0 wint in de categorie Natural Running

Het bekende Italiaanse Outdoor Guide magazine van Skialper, gericht aan outdoor liefhebbers, heeft Vibram FiveFingers V-Trail 2.0 uitgeroepen met de productprijs van het jaar in de categorie Natural Running. Met de nadruk op het unieke design, de prestaties van de Vibram Megagrip-zool en de bescherming van de voet voor het hardlopen op off-road terreinen.

Vibram wordt wereldwijd erkend als de leider in hoogwaardige zolen voor outdoor-, recreatieve-, werk- en modeschoenen. Vibram wordt door de beste klimmers en atleten ter wereld vertrouwd en gedragen.

Vibram FiveFingers, uniek in z'n soort, staan haaks op het schoeisel dat we kennen. In FiveFingers hebben je voeten namelijk alle vrijheid om zich te krommen en te strekken op de dunne, soepele zolen, en zijn ze toch optimaal beschermd. De schoenen zijn voorzien van vijf aparte tenen, net als onze eigen voeten. Deze eigenschappen samen zorgen ervoor dat elke stap die je met Vibram FiveFingers zet, een unieke ervaring is!

V-Trail 2.0
Jouw essentiƫle tool voor outdoor running! Bij dit model biedt 3D Cocoon mesh bescherming tegen scherpe objecten, waaronder stenen, tijdens je outdoor training. Dit 3D nylon mesh is naar de rubberen zool gevormd en verspreidt de impact van harde en scherpe objecten. De rubberen Megagrip zool biedt een superieure grip in zowel natte als droge omstandigheden. De V-Trail 2.0 is perfect voor hardlopen in de natuur, op trails, op onvoorspelbare terreinen en tijdens obstacle runs.