Jouw speeltuin, onze technologie

Alle Vibram FiveFingers zooltechnieken op een rij!

Misschien heb je ze wel eens gezien: Vibram FiveFingers. Deze minimalistische schoenen met vijf tenen respecteren de natuurlijke functie van de voet en laten je optimaal contact met de ondergrond ervaren, met de nodige bescherming. Voor elk toepassingsgebied is er een geschikt model FiveFingers met bijbehorende zool. Hieronder zetten we alle zooltechnieken voor je op een rijtje!

XS Trek
Vibram XS Trek is gemaakt van een technische samenstelling die zorgt voor een optimale overall performance, vooral in flexibele en natte omstandigheden. Perfect voor de verschillende eisen van het leven, brengt de XS Trek je van de trails naar urban speeltuinen, en zelfs naar binnen, dankzij de non-marking features.

De volgende modellen zijn voorzien van XS Trek: Classic, KSO, CVT Hemp, Vi-B, V-Train, Vi-S, KSO Evo.

XS Run
Vibram XS Run zorgt voor maximale, stabiele stugheid in een brede temperatuur range. De zachtheid van het materiaal is juist perfect voor een goed contact met de ondergrond en zorgt voor grip, ook op gladde ondergronden.

Het volgende model is voorzien van XS Run: V-Run.

Mont
Vibram Mont is perfect voor in de bergen, trektochten en acrobatiek. Deze zool wordt gebruikt om, met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid, de moeilijkste terreinen te overwinnen onder de laagste temperaturen.

Het volgende model is voorzien van Mont: V-Run.

VI-Lite
Vibram VI-Lite is het ultieme op het gebied van een laag gewicht en schokabsorptie, om zo maximale energie te behouden.

De volgende modellen zijn voorzien van VI-Lite: V-Run, CVT Hemp.

Megagrip
Vibram Megagrip biedt, zoals de naam al zegt, uitstekende grip op zowel droge als natte ondergronden én een hoge mate van duurzaamheid. Ontworpen voor sportievelingen die zich vaak op gladde ondergronden begeven, biedt Megagrip een ongeëvenaarde combinatie van grip en duurzaamheid.

De volgende modellen zijn voorzien van Megagrip: V-Trek, V-Aqua, V-Trail, V-Alpha.

Megagrip + 3D Cocoon
3D Cocoon, dat in de buitenzool is verwerkt, is een dun en flexibel mesh dat de druk van impact gelijkmatig verdeelt. Flexibel maar beschermend genoeg om veilig ruwe terreinen te doorkruisen, ervaar je voldoende grondcontact, maar dan met minder druk.

Icetrek
Vibram Icetrek zorgt voor ongeëvenaarde grip op koude, ijzige of met sneeuw bedekte ondergronden. Dankzij de combinatie van zacht rubber met een uniek profiel kun je veilig over verschillende ijzige ondergronden bewegen.